Referenties

 Marjolein van Doorn, teamleider communicatie Dienstverlening

 “Ik ken Victoria als een kundige communicatiecollega die zich snel inwerkt en in no time vertrouwd raakt in een nieuwe omgeving. Ze heeft goed voor ogen wat ze wil en krijgt dat op een gedecideerde en tegelijkertijd vriendelijke manier voor elkaar. Daarnaast kan ze goed overweg met complexe zaken en is ze flexibel. Ik heb haar tijdens haar vervanging in ons team leren waarderen als een collega waar je op kunt bouwen en die bovendien een fijne teamspeler is. Dat je ook nog met haar kunt lachen is helemaal een pré.”

2021-02-12 nieuw logo Rotterdam nlMiebeth de Horn (†) , communicatieadviseur

“Victoria heeft een collega vervangen die voor een half jaar gedetacheerd was. Ze kwam op een plek waar je moet laveren tussen bestuurlijke druk, adviseren en praktische uitvoerende werkzaamheden. Ze heeft in een rap tempo de materie zich eigen gemaakt en ging voortvarend aan de slag. Schroomde niet te vragen bij onduidelijkheden en legt snel contact met de rest van de organisatie. Victoria is een heel fijne collega om mee samen te werken, betrokken en met een gezonde dosis humor.”

 

logo wereldlichtjesdag Zoetermeer

Anneke van Slooten, Namens WLD Zoetermeer

“Wat zijn wij, bestuur van Stichting Wereldlichtjesdag Zoetermeer, enorm blij met het mooie artikel, geschreven door Victoria Spil. Mede dankzij dit artikel, welke op een zeer prominente plek stond in uw krant, hebben we de afgelopen dagen vele, nieuwe aanmeldingen voor WLD binnengekregen!!”

 

 SecretariA-logo-met-ondertitel

Annelies Dekker, eigenaar SecretariA

“Wij kennen Victoria als een fijne, betrouwbare en intelligente collega! Zij heeft diverse taken bij ons succesvol opgepakt: het beheren van een webshop voor een Duitse ondernemer, teksten schrijven en Social Media beheren voor SecretariA en het beheren van het secretariaat voor Parkmanagement Weg en Land.”

 

logo postiljon Zoetermeer klein

 Peter Zoetmulder, (eind)redacteur Postiljon Zoetermeer en website Postiljon.nl editie Zoetermeer (nu Streekblad Zoetermeer)

“Victoria Spil is een gedegen en betrouwbare freelancer met wie het prettig samenwerken is. Stipt, zakelijk en vriendelijk. Haar interviews en artikelen geven duidelijk een meerwaarde aan het lokale nieuws in de krant.”

 

logo gemeente zoetermeer

 

Saska Winkel, communicatieadviseur

 “Victoria is scherp, serieus en secuur. Een waardevolle combinatie voor een prettige samenwerking en om op te vertrouwen. Voor een opdrachtgever is loslaten soms lastig, maar aan Victoria kan je je opdracht met gerust hart overlaten!”

 

Ria van Dijk

Ria van Dijk, batikkunstenares, geïnterviewd voor artikel Zoetermeer Dichtbij van 10-03-2016 ‘Ik ben goed in negatief denken’

“Ook jij bedankt voor het prettige gesprek en ook voor je mooie tekst. Lekker, zo’n negatieve kop, maar het trekt vast de aandacht.”

 

Marcella Kerkman, Senior communicatieadviseur Gemeente Zoetermeer over Themapagina Pionieren en vernieuwen 08-10-2015 voor de gemeentelijke pagina in de krant

“Ik ben erg tevreden met het resultaat, je hebt een prettige schrijfstijl.”

 

logo pgd

Jack Verhoek, voormalig directeur Productschap voor Gedistilleerde Dranken

“In de vele jaren dat ik met Victoria heb mogen samenwerken, heb ik haar leren kennen als een toegewijd en punctuele collega, die doet wat ze beloofd. Ze heeft humor en oog voor detail.”

 Meer aanbevelingen vindt u op mijn LinkedIn pagina

LinkedIn